Prima pagină  »  Centrul info  »  Anunturi

Anunturi
Anunt de angajare pentru pozitia de Coordonator Comunicare

Asociația Obștească „Sănătate pentru tineri” anunță concurs pentru ocuparea funcției de Coordonator in Comunicare.

Locație: Chișinău, Republica Moldova

Termen-limită de aplicare: 20.12.2016 (ora 18.00)

Durata contractului: 22 luni

Tipul serviciului: part-time

Responsabilități generale:

Consultantul în comunicare va acorda fi responsabil de toate aspectele legate de promovarea, vizibilitatea și imaginea proiectului „Sănătate pentru tineri” conform fișei de post. Consultantul va activa în subordinea directa a coordonatorului de proiect, a managerului de proiect și va raporta activitățile conform contractului.

Responsabilități specifice:

·         Coordonează procesul de implementare a Strategiei de Comunicare a Proiectului.

·         Asigură vizibilitatea Proiectului prin relaţii cu mass-media şi relații publice.

·         Coordonează elaborarea şi difuzarea mesajelor de comunicare în cadrul Proiectului.

·         Participară la elaborarea publicaţiilor şi materialelor promoţionale.

·         Oferă consultanţă producătorului emisiunii „Uşa” de la TV Moldova 1.

·         Asigură actualizarea siturilor http://sspt.md/, http://neovita.md/, http://teenslive.info/ro/ şi paginilor pe reţelele de socializare.

·         Oferă asistenţă în comunicare personalului Centrelor de Sănătate Prietenoase Tinerilor implicate în Proiect.

·         Participă la şedinţele de planificare, monitorizare și coordonare în cadrul Proiectului.

·         Planifică şi organizează şedinţele de lucru ce ţin de activitatea de comunicare.

·         Raportează rezultatele activității de comunicare semestrial şi la cererea managerului proiectului.

·         Execută și alte obligații legate de implementarea Proiectului, la cererea coordonatorului proiectului sau managerului proiectului.

Cerințe:

·         Studii superioare în jurnalism, comunicare sau alte domenii relevante.

·         Experiența de munca de minimum 3 ani în domenii relevante.

·         Cunoașterea excelentă a limbii române. Cunoașterea limbilor rusă și engleză va constitui un avantaj.

·         Cunoștințe bune de utilizare a programelor de bază - Word, Excel, Outlook, capacități de promovare a informației pe Internet, capacități de prezentare în cadrul atelierelor și seminarelor.

·         Abilitatea de a lucra atât în echipă, cât și de sine stătător.

·         Creativitate, spirit de inițiativă.

 

Persoanele interesate sunt rugate să expedieze CV-urile la adresa  electronică: viorel.babii@neovita.md, sau personal la adresa CSPT NEOVITA, str. Socoleni 19, mun. Chișinău, până la data de 20.12.2016.

Telefoane de contact: 022 40 66 32.

Vor fi contactați doar candidații selectați.Altele din Anunturi

Asociația Obștească ”Sănătate pentru Tineri” anunță lansarea tenderului de procurare a echipamentului medical si accesorii destinate Centrelor de Sănătate Prietenoase Tinerilor, în cadrul Proiectului Moldo-Elvețian ”Generație Sănătoasă”. Data limită de prezentare a ofertelor comerciale este 30 noiembrie 2016, orele 14.00 la adresa: Mun. Chișinău, str. Socoleni 19, MD-2020, Associatia Obsteasca "Sanatate pentru Tineri" / Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor Neovita. Formularele de aplicare la tender sunt disponibile in limba Engleza, in perioada 18.10-30.11.2016, si se pot solicita prin email la adresa de email viorel.babii@neovita.md.
Citeşte mai mult...
Asociația Obștească ”Sănătate pentru Tineri” anunță lansarea tenderului de procurare a instrumentarului medical și mobilierului destinate Centrelor de Sănătate Prietenoase Tinerilor, în cadrul proiectului moldo-elvețian ”Generație Sănătoasă” după cum urmează: 1. Lot de instrumentar medical 2. Lot de mobilier Data limită de prezentare a ofertelor comerciale este 30 noiembrie 2016, orele 14.00 la adresa: Mun. Chișinău, str. Socoleni 19, Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor Neovita, telefon de contact: 022406634. Scrisoarea de invitație pentru participarea la tender și formularele de aplicare la tender se pot descarca aici
Citeşte mai mult...
Asociația Obștească ”Sănătate pentru Tineri” anunță licitația de procurare a serviciilor de tipar în cadrul proiectului moldo-elvețian ”Generație Sănătoasă”. Data limită de prezentare a ofertelor este 09 iunie 2016, orele 17.00. Scrisoarea de invitație pentru participarea la licitație este aici. Solicitare oferte tipar
Citeşte mai mult...
Asociația ”Sănătate pentru Tineri” și Centrul Național de Resurse în Serviciile de Sănătate Prietenoase Tinerilor Neovita, în parteneriat cu Ministerul Sănătății și Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testemițeanu” cu suportul Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare, OMS, UNICEF ȘI UNFPA vă invită să luaţi parte la a doua Conferința națională în sănătatea adolescenților (cu participare internațională) din Republica Moldova, care se va desfășura la 03 – 04 noiembrie 2016 în Chișinău.
Citeşte mai mult...
Психологическое сопровождение беременности и родов семинар для врачей, психологов, специалистов по грудному вскармливанию
Citeşte mai mult...
Tender name: REFERENCE ­­­01 from 04.02.2016 Project title: "Healthy Generation – Scaling up Youth-Friendly Health Services in Moldova",
Citeşte mai mult...
Asociația Obștească ”Sănătate pentru Tineri” anunță lansarea tenderului de procurare a mărfurilor destinate Centrelor de Sănătate Prietenoase Tinerilor, în cadrul proiectului moldo-elvețian ”Generație Sănătoasă” după cum urmează...
Citeşte mai mult...
Prima Conferinţă Naţională în Sănătatea Adolescenţilor va avea loc la 4-5 decembrie 2014 la Chișinău. Conferinţa este organizată de Asociația Obştească „Sănătate pentru Tineri” şi Centrul Național de Resurse pentru Serviciile de Sănătate Prietenoase Tinerilor „Neovita”, în parteneriat cu Ministerul Sănătății și Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testemițanu”, cu susţinerea Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare și Fondului Națiunilor Unite pentru Populație.
Citeşte mai mult...
Specialiștii și voluntarii de la CSPT "NEOVITA" invită la Zilele Sanatatii din cadrul Expozitiei internationale specializate “MoldMedizin & MoldDent”, organizate la Sala de Expoziții MOLDEXPO, pavilionul 2
Citeşte mai mult...
În perioada 2 mai 2014 - 12 decembrie 2014, Asociația "Sănătate pentru Tineri" organizează o serie de vizite de monitorizare şi şedinţe de supervizare a activității Centrelor de Sănătate Prietenoase Tinerilor. Vedeţi Orginul Ministerului Sănătății privind activităţile de monitorizare a CSPT.
Citeşte mai mult...
O campanie cu genericul „Fac ce vreau, dar ştiu ce fac!” adresată adolescenţilor va fi lansată sâmbătă, 5 aprilie 2014, la Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „NEOVITA” din Chişinău. Campania promovează comportamentele sigure şi protectoare pentru adolescenţi.
Citeşte mai mult...
Dacă Dvoastră - Sunteţi îngrijoraţi de starea sănătăţii tinerii generaţii și activați în domeniu sănătății adolescenților - Sunteţi interesaţi de sporirea calităţii serviciilor de sănătate oferite adolescenţilor - Doriţi ca deprinderile Dvoastră de predare în domeniu sănătăţi şi dezvoltării adolescenţilor să fie mai eficiente atunci Cursul Avansat ”Şcoala de Vară în Sănătatea Adolescenţilor 2013”, 30 iulie -2 august 2013, va fi util pentru Dvoastră.
Citeşte mai mult...
Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Neovita” a avut, la 6 iunie 2012, uşile deschise pentru adolescenţi şi părinţi. Evenimentul a fost ocazionat de împlinirea celor 10 ani de activitate a Centrului „Neovita”.
Citeşte mai mult...


ANUNTURI

Informaţii despre cele mai recente evenimente organizate de centrul SSPT, participanţi, subiecte abordate


ISTORII de SUCCES

Găsiţi aici cele mai frumoase practici, istorii de succes, care merită a fi urmate.

 

 
Prima pagină  »  Centrul info  »  Anunturi
© 2018 Sănătate pentru Tineri, Republica Moldova
Toate drepturile rezervate
Developed by Andrei Madan
Total vizitatori ieri: 65   Total azi: 52

PAGINA ÎN SUS